dinsdag 10 maart 2020

Update 10 maart 2020
Reünie 17 oktober as.

Zoals verwacht zitten we nu boven de 100 inschrijvingen met nog een kleine 7 maanden te gaan. Zo snel mogelijk plaats ik op de site een overzicht van de reuniegangers op lichting geselecteerd. Het blijft mooi dat ook de zeer oude garde zich telkens weer inschrijft terwijl er een groei zichtbaar is bij de jongere lichtingen.  De komende maanden worden de overige vrije plaatsen wel ingevuld.  Er zijn nog 48 plekken te vergeven. Wacht er dus niet te lang mee en geef je op.  Ik wil niet graag iemand teleurstellen.  

Nog even voor de goede orde:

Inschrijven: d.m.v .het overmaken van € 26,00 per persoon naar ABN bankrekening NL72ABNA0613261879 t.n.v. H.Kruit te Voorhout onder vermelding van : uw voor- en achternaam, woonplaats, lichtingsnummer, eindrang en eventueel de voor- en achternaam van diegene die u meeneemt.

Inschrijven kan tot 31 augustus 2020. Inschrijving sluit echter als het maximum aantaal deelnemers (150) behaald is. Het inschrijfgeld is inclusief entree, koffie en cake, uitgebreide Indische maaltijd, 3 consumptiemunten  en dekt de bijkomende kosten en de kosten van de vrijwilligers van beide musea. ( Het Intendance en AAT museum en Het TD museum )

Zoek je oude vrienden op, maak ze enthousiast en zorg dat je er bij bent!

Aan de poort:

Ook deze keer 5 dolende ridders van de snelweg  aan de poort die de afslag naar de compagnie teruggevonden hebben:

Dik Smit-Blokland ( lichting nog even doorgeven, Dick ) uit Pijnacker, Rob Vermeulen (79-4) uit Bunnik, Cor de Waal (85-3) uit Ridderkerk en de broers Piet ( 66-5) en Dolf Wildeboer (59-2) uit Sittard.
Welkom terug heren, eerst even over de wasplaats en dan je trekker-oplegger in de rij zetten op het voertuigenpark. Het is al behoorlijk druk in de compagniesbar, iedereen zit op jullie te wachten.. Voortmaken dus!

Ziekenboeg:
Voor zover ik kan overzien, zijn er dit keer geen mededelingen hierover. Zoiets zie ik als een goed bericht. Nu allemaal zorgen dat je geen Coronaatje oploopt. Allemaal zitten we in de gevarenzone qua leeftijd, dus geen handen schudden en vaker je handen wassen. Laat dat idiote ellebooggedoe maar zitten en ook de buurvrouw ( of man) niet spontaan kussen…..!  ( ik ken jullie…) In dat halfjaar die we nog te gaan hebben richting reünie waait dat virus wel over.  

Fotoboek:
Ook dit keer een flink aantal foto’s erbij gekregen van o.a. Seppe Pordeccu. Je kan ze bewonderen in het fotoboek op de site. Duik eens in je oude schoenendoos , zoek je foto’s op, scan ze in of fotografeer ze met je smartphone en stuur ze naar ons mailadres. Ik zorg dat ze een mooi plaatsje krijgen in het grote fotoboek !

Zo…en nu op naar het voorjaar! Na 5 weken achter elkaar storm in het weekend ben ik er wel een beetje klaar mee. Ik wil de zon en mooi weer. Ik ga dus voor een bloedhete Pasen!   De volgende update eind april, begin mei.  In die tussentijd heeft het ondersteuningscommando het druk om u een aangename reünie te bezorgen!

Blijf gezond!

Met AATgroet,

Henk Kruit
“Nil Nobis Absurdum”

(foto is van Seppe Pordeccu) 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten