vrijdag 1 maart 2019

Update 1 maart 2019
Nieuwe leden:

We begroeten Ruud Dooijenburg ( 79-6 ) en Hans Pronk ( 71-1) ! Hartelijk welkom heren, zet je trekker maar in het rijtje achter de Cie en haast je naar de bar. We zitten al op jullie te wachten!

De datum van de volgende reunie is nog niet bekend. In principe zou dat in 2021 zijn. Het is wellicht mogelijk dat deze datum een half jaar naar voren wordt geschoven. Eind 2020 dus.  De plek van samenkomst is natuurlijk nog niet bekend, maar er is wel een idee dat uitgewerkt kan worden. Hierover volgt in de loop van 2019 wel een mededeling.

De lente is in ieder geval in aantocht. Misschien een goed idee om eens een bezoek te plannen aan het Nationaal Militair Museum. Daar is de tentoonstelling "als de Russen komen" te zien tot 1 september 2019. De meesten van ons hebben die "Koude Oorlog" als militair mogen meemaken.  Best interessant om een bezoek te plannen. Misschien dan gelijk even naar het museum in Soesterberg waar de Historische collectie van de Bevoorradings- en Transporttroepen is ondergebracht. De gehele collectie van het oude AAT museum is hier in ondergebracht. ( de adressen van de beide musea  kan je vinden aan de rechterkant van onze site).

Op naar de zon en de zomervakanties,

Blijf gezond,

Henk Kruit


Geen opmerkingen:

Een reactie posten