maandag 21 januari 2019

Update 21 januari 2019


Weer een jaartje verder. Na de reünie heb ik het een beetje rustig aan gedaan. Moet ook wel. Je werkt in alle spanning naar dat grote moment toe en als het dan zover is, dan beleef je die dag in een roes. Amper tijd om met je vrienden te praten. Gelukkig heb ik dat in kunnen halen dit jaar.  Na de reünie slechts 3 man in de mailbox die aan de poort staan te dringen!

  • ·         Theo van der Fluit, Siep Bos ( Siep, even je adres nog mailen, dan heb ik alles compleet) en J.H. de Jong. (Daarvan graag de voornaam en je lichtingnummer) . Alle drie rechtsaf naar de parkeerplaats, je combinatie afspuiten, aftanken en in een draf naar de bar. We zitten op jullie te wachten!)

Op de FaceBookpagina van onze compagnie staat een poll waarop je je voorkeur voor de eerstvolgende reüniedatum kan invullen. Doe mij een lol en doe dat even.

Voor iedereen die het herinneringsboek nog niet hebben, is er nu de mogelijkheid om deze te downloaden via de site. Het duurde even, maar nu staat het boek er op! Succes!

Namens 829-832ZwtCie was ik aanwezig bij de commando-overdracht bij het Regiment Bevoorradings- en Transporttroepen. Luitenant-Kolonel Gerard van Kuijck droeg zijn commando over aan Luitenant-Kolonel Henk Plenk.  Gerard van Kuijck zijn wij, als oud-gedienden van 829-832ZwtCie, enorm veel dank verschuldigd omdat hij ons weer op de kaart zette en er voor zorgde dat ook wij, als Koude Oorlog soldaten , niet vergeten worden.  829-832 wenst Gerard in ieder geval een mooi vervolg van zijn loopbaan toe en wij wensen Henk Plenk uiteraard veel succes in deze uitdagende functie. Ik vertrouw er op dat de nu ingezette samenwerking gecontinueerd zal worden!
Op de receptie zag ik enkele 829-832 ZwtCie leden tussen al die blinkende borsten vol met medailles! Dat deed mij goed! 

Dat was kort maar krachtig. Volgende update over een paar maanden. Ik wens een ieder een goede gezondheid en voorspoed in 2019.

Henk Kruit


Geen opmerkingen:

Een reactie posten