donderdag 23 februari 2023

Update 829-832 ZwareTransport Compagnie 23 februari 2023

 


We gaan richting lente….Maart staat voor de deur en de oorlog in de Ukraine houdt ons al 264 dagen bezig. Dat duurt maar door met verschrikkelijke verliezen voor beide partijen als gevolg. Laten we hopen dat die waanzin zsm  wordt beëindigd.

Over tot de orde van de dag. Jawel….iedere keer weer keren oudgedienden van 829-832ZwtCie terug in de gelederen.  Niet verwonderlijk. Je diensttijd blijft toch ergens in je geheugen zitten. Je kunt er niet omheen.  Zeker nu  de discussie weer eens wordt opgestart over het opnieuw invoeren van de Dienstplicht. ( die overigens nooit is opgeheven). Een jaartje je land dienen, op wat voor manier dan ook.  Zoiets moet toch mogelijk zijn. Zal best een beetje tegenvallen voor al die Curlingkinderen (Google maar eens op dit woord) tegenwoordig. Wie weet maken we het nog mee!

Nieuwe leden aan de poort:

·         Jan Krediet (68-5) uit Apeldoorn

·         Ed Berendsen (72-1) uit Capelle aan den IJssel

·         Jo Camps (66-5) uitTower Lakes, Florida USA

·         Alphons Thomissen (86-4) uit Dailly Couvin, Belgie

·         Ronnie Maurix (90-4 112GZTC) uit Rosmalen

Mooi rijtje dit keer, Allemaal op naar het voertuigenpark, afspuiten en naar de bar. Ronnie maakt nog een extra rondje met z’n YB 616 “Dirty Harrie”.  Welkom terug op de compagnie!

Overleden:

·         Gerard van der Hammen, (67-3) uit Tilburg. Overleden op  21 november 2022.  Gerard was een frequent deelnemer aan onze reünies . 

·         Sander Dinnissen (KPL1) . overleden op 13 september 2022. Sander was chauffeur van de CC Majoor Van Hoorn Alkema.

De komende Reunie

Eindelijk is het dan zover. Deze week heeft de ReünieCommissie een bezoek gebracht aan twee locaties.  Uiteindelijk is gekozen voor het GenieMuseum in Vught. Een schitterende locatie, een mooi museum, zowel binnen als buiten en een  uitstekende ruimte om eens goed met elkaar te praten, te drinken en te eten.  De datum is ook al bekend: zaterdag 7 oktober 2023. Noteer die datum alvast in je agenda. De definitieve uitnodiging volgt zo spoedig mogelijk  als alle  info is verzameld en de kosten bekend zijn.

Tot slot

Blijf gezond, op naar de lente en hou je mailbox in de gaten! Op naar 8 oktober!

Met AAT groet,

Henk Kruit,

Website: www.829-832zwaartransport.nl

Mail: 829.832zwaartransport@gmail.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten