dinsdag 21 december 2021

Update december 2021

 

Beste vrienden,

Hat was me het jaartje wel….Corona hier, Corona daar….., Een twee keer uitgestelde reünie die uiteindelijk doorging in oktober….Toch nog veel afzeggingen op het laatste moment  en leden die zich wel opgegeven hadden en uiteindelijk zonder afzegging niet opkwamen. Gelukkig  ook op het laatste moment nog inschrijvingen. Al met al toch een behoorlijk gevulde ‘Palmpit’ met  103 deelnemers.  En nu maar hopen dat die vervelende pandemie uit zichzelf een beetje uitsterft. Dan kunnen we over een paar jaar het nog eens groots overdoen!  

Nieuwe gezichten aan de poort!

Toch ook dit keer weer een aantal nieuwe  leden aan de poort: Perry Christoffel  80-2; Ben Beerens 66-1 en Rob Suringbroek (?) . Zet alle drie je voertuig maar snel op het voertuigenpark, in een holletje naar de bar, wij zitten al jaren op jullie te wachten J ! Alle drie nog wel even je woonadres en telefoonnummer mailen. En Rob ook zijn lichtingnummer!

Het aantal leden is op dit moment 423! Op naar de 500!

Dienstverhalen

Mijn oproep op de reünie om eens goed in je geheugen te graven en op te schrijven wat je zo allemaal beleefd hebt in je diensttijd, heeft in ieder geval weer een smeuïg verhaal opgeleverd.  Sgt. Piet Breesaap schreef een geweldig verhaal over het ‘Dranktransport’ .  Je kunt het verhaal lezen op onze site : www.829-832zwaartransport.nl . Aan de rechterkant bij ‘Diensttijdverhalen’

Voor velen is dit verhaal  herkenbaar. Zelf heb ik ook een aantal keren moeten lossen in Münchengladbach en bezocht aldaar de NAAFIshop…..

Dan nogmaals het verzoek: schrijf al die sterke verhalen eens op en stuur die naar mij. Ik plaats ze dan op de site en als er genoeg zijn, dan maken we daar weer een boekwerk van! Maak je niet druk over taal- stijl of andere fouten. Alles wordt gecorrigeerd waar nodig!  En als er dan ook nog foto’s bij zijn: helemaal geweldig! We zitten nu toch weer in een halve lockdown, genoeg tijd dus om de pen te pakken of achter de PC te springen! Je mag ook onder een pseudoniem schrijven….. Verras mij eens!

Foto’s

René van Otterdijk leverde een behoorlijk set foto’s af die allemaal in het fotoboek staan op de site.  Op één van die foto’s staat een YT 514 trekker met een Jumbotrailer! Schitterende foto die momenteel als kopfoto op onze site staat.  Wie kan mij meer vertellen over deze speciale traileruitvoering, wiens idee was het om deze te maken  etc.  Graag meer info!

 

Zelf ook nog foto’s in een oude schoenendoos? Scan ze in en mail ze naar 829.832zwaartransport@gmail.com  of stuur ze op naar mijn huisadres en ik zorg dat ze ingescand worden. Vanzelfsprekend gaan die foto’s dan weer retour. Alle foto’s worden onder jouw naam geplaatst in het fotoboek op de site.

De Kerstgroet

Een ieder heeft inmiddels de 829-832ZwtCie Kerstgroet ontvangen…..Laat me daar nu een fout in staan. 3 keer gecontroleerd en toch over een verkeerd jaartal gekeken.  Onze compagnie bestond van 1955 tot 1988! 

 

Rest mij U en de uwen een paar gezellige dagen toe te wensen! Maak er iets moois van en blijf gezond!

 

Henk Kruit,

829-832ZwtCie,

829.832zwaartransport@gmail.com

www.829-832zwaartransport.nl

tel.: 0630390054

corr.adres: Pieter Woutersstraat 41, 2215MB Voorhout

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten