maandag 3 februari 2020

Update 3 februari 2020


Reünie 17 oktober 2020:
Het aantal aanmeldingen tot nu toe overtreft werkelijk mijn verwachtingen. Maar liefst  67 inschrijvingen binnen een maand! Nagenoeg op de helft dus!  Natuurlijk is het leuk om te zien dat er echte reünietijgers tussen zitten.  Vaste bezoekers van onze bijeenkomsten.  Maar nog leuker is het feit dat er steeds weer nieuwe gezichten bijkomen. Soms al jaren lid en nooit op een reünie geweest. Nu wel dus J .
Op maandag 6 april as. komt  het ondersteuningscommando bijeen in Soesterberg  en bespreken we wat voor speciale items op het programma komen.  Hierover dus later.
Nog even voor de goede orde:
Inschrijven: d.m.v. het overmaken van € 26,-- per persoon naar ABN bankrekening NL72ABNA0613261879 t.n.v. H.Kruit te Voorhout onder vermelding van : uw voor- en achternaam, woonplaats , uw lichtingsnummer,  eindrang en eventueel de voor- en achternaam van de personen die u meeneemt.
Inschrijven kan tot 31 augustus 2020 of eerder als het maximum deelnemers behaald is. Het inschrijfgeld is inclusief entree, koffie en cake, uitgebreide Indische maaltijd, 3 consumptiemunten pp. , audiovisuele apparatuur, schermen, kosten vrijwilligers van beide musea en bijkomende kosten.  Na ontvangst van het inschrijfgeld volgt een bevestiging per mail.
Zorg er voor dat we er, net als de vorige keren, een groot succes van maken. Bel of mail je oude vrienden op en maak ze enthousiast om mee te doen en schrijf je zsm in. Wacht niet tot 31 augustus….er passen maximaal 150 deelnemers in ‘de Palmpit’.

Aan de poort:
Dit keer 5 oudgedienden die de weg naar de compagnie terug gevonden hebben:
·         Hans Alblas uit Gorkum. Lichting 1980, (Hans graag even je juiste lichting doorgegeven)
·         Ton van Eerden uit Maarssen, 74-1
·         Alex Kiewiet uit Den Haag, 78-4
·         Kees Versteeg uit Berlicum, 77-5 ( Kees ik mis je telefoonnummer, even mailen graag)
·         Rijk Bunt, 82-6, Rijk: svp jouw adresgegevens mailen!

Alle 5 een welgemeend welkom terug op de compagnie! Zet je combinaties naar snel op het voertuigenpark naast die van ons en haast je naar de bar. We zitten te wachten en je pilsje staat al klaar!  Ook nog even aanmelden voor de reünie, jullie stoelen zijn al gereserveerd!

Ziekenboeg:
Martien van der Zee en Willem Koremans zijn inmiddels een beetje opgeknapt en hebben zich in ieder geval opgegeven voor de reünie! Dat is goed nieuws. Ook Riny Kaffa kan weer een beetje genieten van het buitenleven en zit inmiddels ergens op een resort in Egypte bij te komen van al die vervelende bezoeken aan het ziekenhuis.  Over Joop de Pater is het volgende te melden: de eerste cyclus is afgesloten met een scan. Hierop waren positieve reacties te zien.  Zijn arts stelt voor de behandelingen voort te zetten. Hierover later meer. Joop viert zijn 70ste verjaardag op 27 maart. Ik hou jullie op de hoogte!

Fotoboek op de site:
Deze maand hebben 4 leden een bijdrage geleverd aan het grote fotoboek: Rijk Bunt met een stel schitterende foto’s, Wiebert Kozijn met een foto van 829-832ZwtCie tegels, Bert Oskamp met 99 herinneringen uit de oude schoenendoos en Casey Broekhuis die een mooi stel foto’s opduikelde van 829 en andere legervoertuigen.  Ga zo door mannen ( en daarbij bedoel ik vanaf heden ook de vrouwen die bij 829-832ZwtCie gediend hebben…)  en stuur je foto’s op.  Scan ze in of maak een goede foto met je telefoon en zorg dat ze bekeken  kunnen worden.  Foto’s naar : 829.832zwaartransport@gmail.com

FaceBook pagina 829-832ZwtCie
Inmiddels heeft onze pagina  413 vaste volgers. In al die tijd zijn we slechts 3 volgers kwijt geraakt. Daar kunnen we best een beetje trots op zijn. Op naar de 500 likes! Er wordt iedere week getracht een foto vanuit het fotoboek te plaatsen en af en toe een vraag of iets dergelijks. Daarop wordt enthousiast gereageerd. Ook vanuit het buitenland. De laatste tijd veel berichten uit Canada en zelfs uit Australië. Die 829-832 pletters zitten toch overal. ( jaja, Zweden vergeet ik echt niet J ) Ook is te zien dat er bezoekers op de pagina komen die niet bij 829-832ZwtCie gediend hebben, maar toch geïnteresseerd zijn in wat bij ons leeft.

Zo…even bijgepraat. Nog 255 dagen te gaan en we zien elkaar! 

Op naar Pasen en blijf gezond,
Met AATgroet,
Henk Kruit


               

Geen opmerkingen:

Een reactie posten