dinsdag 30 januari 2018

Update 30 januari 2018

Update 30 januari 2018
We beginnen met het goede nieuws, omdat er eigenlijk geen slecht nieuws te melden is. Een goeie start van het nieuwe jaar dus!
·         Het maximale aantal deelnemers voor de reünie is nu echt bereikt. We zitten over de 150 deelnemers en 3 gasten. Alleen in overleg ( mail 829.832zwaartransport@gmail.com) zijn er wellicht nog 3 plaatsen over.
·         De geschiedenis van 829-832 Zware Transport Compagnie is door Luitenant-Kolonel bd Piet IJntema, Geschiedschrijver van het Regiment, op papier gezet in een boekwerk van 66 pagina’s. Een 10 tal oud-gedienden hebben hun medewerking hieraan verleend. Ondanks het feit dat alle archieven van de compagnie vernietigd zijn, was er genoeg info in het Regimentsmuseum aanwezig om e.e.a. te completeren.  Het boekwerk wordt op de reünie officieel uitgereikt door Luitenant-Kolonel Gerard van Cuijck, Regimentscommandant van het Bevoorradings-en Transportregiment ( de opvolger van de Intendance en de A.A.T.) aan onze  oud Compagnies Commandant 829-832 ZwtCie de Luitenant-Kolonel  bd. Ton Maas.
·         Verdere info over de reünie wordt vanaf heden middels een mail naar de  deelnemers gestuurd.
·         Deelnemerslijst + deelnemerslijst op lichting staan op de nieuwe site ( www.829-832zwaartransport.nl)  evenals de ledenlijst per 30-1-2018.
·         3 nieuwe mannen aan de poort dit keer. Marten Kalis is de eerste. Maren is met z’n eigen auto. Zet die maar voor de compagnie en snel naar de bar. We zitten op je te wachten. Theo Uijen (68-4)  is met de YB 616, Ze hebben je nodig in de werkplaats Theo!  Eerst maar een pilsje in de bar! Als laatste komt Ben van den Bosch (71-2) naar binnen met z’n 514.  Afspuiten, aftanken en hup, ook naar de bar. Dan kunnen we beginnen! Welkom terug bij de compagnie alle drie. Ook alle drie deelnemer aan de reünie, dat wordt dus gezellig!
·         Het aantal leden dat met naam, mailadres en huisadres bekend is in de administratie, is boven de 400 uitgekomen! Er zijn maar weinig reünieclubs bekend binnen de Landmacht met zoveel leden. Dat houden we zo.
Oproep:
Voor de reünie ben ik nog op zoek naar 2 leden die mij kunnen helpen bij de ontvangst etc. Een erebaan, onbezoldigd, maar bijzonder gezellig om te doen. Twee hebben zich al opgegeven.  Eind februari wil ik met deze mannen een ochtend sparren om alle zaken op een rij te krijgen. Even een mailtje naar 829.832zwaartransport@gmail en je bent direct aangenomen. Laat mij niet in de steek! 

update: inmiddels zijn er 5 man die assisteren! geweldig! 

Op naar het voorjaar en blijf gezond!
Met AAT groet,

Henk Kruit

Geen opmerkingen:

Een reactie posten