vrijdag 27 oktober 2017

Update 27-10-2017

Beste vrienden,
We zijn weer een maandje verder en vanzelfsprekend een maandje dichter bij de Reünie van 21 april 2018! De afgelopen maand is er veel gebeurd. Allereerst natuurlijk een volledig nieuwe website.  Eentje met een moderne uitstraling en waar ik  zonder moeilijke handelingen foto’s en filmpjes in kan zetten. Het werkt als een echte blog. De nieuwste berichten staan bovenaan!  Nu is het ook mogelijk om PDF’s  te linken. Dat maakt het aan de rechter zijde van de site wat overzichtelijker en beter te lezen.  De oude site en het oude fotoalbum zijn nog steeds te bereiken. Er staat een link op de nieuwe site.  Al met al scheelt het heel wat geld. De nieuwe site is volledig gratis, evenals het nieuwe fotoboek.  Per jaar komt dat op ca. € 120,-- minder kosten.  Wel blijven nog steeds de kosten van de hosting van het  korte webadres.  Op zich geen probleem.
De 829-832 FaceBook pagina draait ook steeds beter : 328 likes en 323 volgers. En ieder week loopt dat op! E.e.a. heeft weer tot gevolg dat er veel foto’s worden gemaild en worden geplaatst.  Ga gerust zo door. Zoek eens in je oude schoenendoos en mail mij je dienstfoto’s van 829-832. Ik plaats ze dan weer in je eigen fotoalbum ( te bereiken via de site!). Op de FB pagina zie ik ook vaak namen die niet voorkomen op de ledenlijst. Het kunnen natuurlijk toevallige bezoekers zijn, maar wellicht ook oudgedienden die nog niet aangemeld zijn. Lees je dit en nog niet aangemeld?  Ga naar de site en meld je aan middels een mailtje.
Deze maand weer 6 oude stompen aan de poort! Allereerst Geert Schraven (66-1) , zakelijk een oude bekende van mij. Ik wist echt niet dat we bij dezelfde compagnie gediend hebben! Als tweede in de rij: Theo Taks ( 72-4), de Derde is Jan de Rooy ( 58-5) gevolgd door Ton Geul ( 70-3). Als 5e John Looman ( 85-4) en als laatste deze maand Toine Brouwers ( 83-5). Na al die jaren zien die DAF’s er niet meer uit….Eerst even achter bij het wagenpark de boel afspuiten, je combinatie netjes in de rij en in een draf naar de bar.  Welkom terug mannen!
Met bovenstaande mannen is het aantal bereikbare leden nu opgelopen tot  385! Af en toe vallen er namen uit omdat er gewisseld wordt van mailadres en dit niet wordt doorgegeven. Dat zijn er nog eens 108. Ik zal op de nieuwe site een pagina maken met de namen van deze mannen. Wellicht weten jullie meer of melden zich een paar!
De reünie komt dichterbij. Met nog 176 dagen te gaan ( teller staat op de site…) is het aantal deelnemers dat zich heeft opgegeven opgelopen tot 86! Met een maximum van 110 deelnemers betekent dit dat er nog 24 plaatsen te vergeven zijn!  Ik mis nog een paar namen waarvan ik eigenlijk er zeker van ben dat ze zich nog opgeven. Verras mij maar!
De zoektocht  naar een geschikte YT 514 die voor één dag  ten toon gesteld gaat worden in het DAF museum is in volle gang. Er zijn er nog zo’n 10 exemplaren die hiervoor in aanmerking komen. Niet allemaal even authentiek. We zoeken de beste uit!
Zoektocht 2: Ik ben nog steeds op zoek naar sgt1 Lucas. Het kan toch niet zo zijn dat die plotseling van de wereld is en niet meer te vinden is? Op Internet kom ik nergens verder. Ik heb een aantal vragen: Hoe heet Lucas met z’n voornaam? Is Lucas afkomstig uit Limburg ( sprak hij met een zachte g…) ? Er moeten toch nog ergens foto’s van Lucas zijn ( behoudens natuurlijk de foto die ik al gepubliceerd heb).  Welk kaderlid weet meer?  Laat het mij weten en ik zoek weer verder.

Dat was het dan weer! Volgende maand een nieuwe update.                         Henk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten